8è Concurs de Pòsters i Clipmetratges de Prevenció del Consum de Tabac en els Joves

Amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac que es celebra dia 31 de maig, participam, un any més, amb la Direcció General de Salut Pública, en les activitats amb la comunitat per a conscienciar de la rellevància i risc que comporta la pràctica de fumar, i per reivindicar el dret a la salut, a l’entorn lliure sense fum i a protegir a futures generacions.


La Direcció General de Salut Pública proposa diverses activitats, com la carpa en el Dia Mundial Sense Tabac on hi haurà material de promoció de salut, cartells, díptics i informació dels recursos disponibles per a persones que fumen. A més, amb els organismes de salut que col·laboren es vol tornar a donar oopció a realitzar espirometries y cooximetries.

Pel que fa escoles i instituts, com tots els anys des del 2014-2015, vos convidam a participar en el “8è Concurs de Pòsters i Clipmetratges de Prevenció del Consum de Tabac en els joves, en el qual participa Ibamfic, juntament amb diverses instituciones.

Podeu consultar tant les bases com les instruccions d’inscripció i els premis a: http://www.padib.es/concurs-posters-i-clipmetratges/index.php?lang=ca

Animam a tots els centres de salut de la comunitat a participar realitzant activitats comunitàries en els seus centres.