Cada vegada som més a la II Cursa de la Setmana Sense Fum

Organitzam la II Cursa de la Setmana Sense Fum, amb el repte aquest any d’aconseguir 500 participants. Serà a Palma diumenge dia 2 de juny, coincidint amb la celebració del nostre 5è Congrés Ibamfic i en el marc de la XXV Semana Sin Humo de la semFYC.

 

La Setmana Sense Fum és una activitat de prevenció i intervenció comunitària consolidada des de fa anys, i que, edició rere edició, aconsegueix la implicació creixent de múltiples centres de salut. Es tracta d’una iniciativa organitzada des de semFYC (Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària), a la qual pertany Ibamfic, i amb la participació de PADIB (Pla d’Addiccions i Drogodependències de la Conselleria de Salut de les Illes Balears). Compte també amb la col·laboració d’altres entitats, administracions i societats científiques.

Aquest any, amb el lema «Zero Emissions també als teus pulmons», la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig) de nou vol informar i sensibilitzar sobre la importància que té per a la salut evitar l’exposició activa i passiva al fum de tots els productes de tabac, així com la repercussió que aquests productes tenen en el medi ambient. I del benestar que s’obté quan es deixa de fumar.

També és important el paper que tenen els professionals de la salut des d’Atenció Primària. De fet, cada any es realitzen al voltant d’aquesta Setmana Sense Fum diferents activitats informatives i divulgatives, on s’explica a persones fumadores com accedir a ajuda professional per a deixar de fumar. Una de les més destacades és l’enquesta, per compartir entre professionals dels centres de salut i pacients, destinada a reduir el consum de tabac entre la població.

L’any passat, des de la nostra societat científica de Medicina de Familiar i Comunitària a les Balears vàrem promoure estils de vida saludables amb la realització de la I Cursa de la Setmana Sense Fum, a Palma, que va aconseguir 300 participants.

Organitzam ara aquesta II Cursa de la Setmana Sense Fum, el diumenge 2 de juny, a Palma, coincidint amb les dates de celebració del 5è Congrés Ibamfic, el diumente 2 de juny, a partir de les 9,30 h, amb el mateix recorregut que l’any passat, la possibilitat de fer diferents trams, i comptant de nou amb el suport professional d’Elitechip.
I amb un nou repte: aconseguir 500 participants!

Aquest any, per altra banda, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració de la monitora de Fitflamc Antònia Perelló, vinculada al treball esportiu amb pacients amb càncer, en la part de calentament i estiraments.

ENLLAÇ amb tota la informació i on podràs fer la teva INSCRIPCIÓ!

Notícia relacionada, amb l’enquesta i el cartell de la XXV Semana Sin Humo de la semFYC

Cada vegada som més participants i més col·laboradors!

Una resposta a «Cada vegada som més a la II Cursa de la Setmana Sense Fum»

  1. Retroping: IBAMFIC

Els comentaris estan tancats.