Avantatges de ser Ibamfic

Com a soci/sòcia Ibamfic, podràs:

 • Formar part dels Grups de Treball de la nostra societat científica i actualitzar-te en diferents àmbits vinculats a la nostra pràctica, per fer forta l’especialitat i tenir tots els recursos.
 • Actualitzar el coneixement en les nostres Jornades i propostes de formació, com l’Espai Ibamfic, el nostre Congrés anual o el Balearic Meeting of European Residents & Young GPs.
 • Optar al premis de recerca, beques per a publicacions o premis a les comunicacions a Jornades i Congressos.
 • Com a membre d’Ibamfic, automàticament ho seràs de semFYC, societat espanyola de referència en la Medicina de Família i Comunitària.
 • Accedir a la xarxa internacional de metges de família (Wonca mundial, Wonca Europa, Movimiento Vasco de Gama…), amb contactes d’altres països per a estades d’estudi o de treball.
 • Si ets metge/metgessa resident, tindràs gratuïtat d’inscripció als espais de formació i als nostres congressos.

  Gràfic: Fes-te Ibamfic!

Seràs part de la societat científica de referència per a la Medicina de Família i Comunitària i l’Atenció Primària a les Illes Balears, defensant l’especialitat i aquest primer nivell de l’assistència sanitària.

Gaudiràs de tots els serveis que ofereix la societat: formacions i actualitzacions, documentació, publicacions i informació específica al web Ibamfic i d’utilitat per a l’Atenció Primària. I possibilitat de formar part dels Grups de Treball de la societat científica.

A més…
Formaràs part de la semFYC (Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria), societat científica de referència a l’Atenció Primària, amb més de 19.000 socis. Amb accés a la seva formació i als recursos per a la consulta i per a la salut de la població.

Com a soci/sòcia de la semFYC, podràs:

 • Tenir avantatges en formació, per a actualitzar-te en els seus cursos i programes.
 • Disposar d’eines d’ajuda i consulta, amb accés a continguts i recursos útils i informació per a la pràctica diària amb els pacients.
 • Accés, entre d’altres publicacions, a la Revista AMF

  Gràfic: Ventajas semFYC!

QUI POT ASSOCIAR-SE?

 • Poden fer-se socis/sòcies Ibamfic tots els metges/metgesses de família i comunitària i altres professionals interessats en qualsevol àrea de treball de la nostra societat científica.
 • Els professionals que no siguin metges/metgesses seran socis adherits, amb els mateixos drets, excepte votar a les assemblees o formar part de la Junta Directiva de la Ibamfic.

Avantatges per a metges i metgesses residents de primer any

Fes-te Ibamfic i semFYC en aquest formulari d’inscripció

Quota de soci/sòcia: 35 € semestrals (70 € anuals)
Gratuïta per a estudiants de ciències de la salut i per metges residents de primer any o R1.
50 % de descompte (17,5 €) per a metges i metgesses MFIC jubilats i altres professionals de la salut