Guía Práctica de la Salud de la semFYC

Tens a la teva disposició la “Guía Práctica de la Salud” semFYC, un recurs completíssim per a metges o metgesses i pacients!

Es tracta d’una obra amb dos destinataris complementaris. D’una banda, va dirigida a totes aquelles persones que vulguin saber una mica més sobre les malalties que els afecten a ells o a les seves famílies o amics. Per una altra, a tots els professionals de la salut que desitgin completar la informació que donen en consulta als seus pacients. Es tracta d’un treball que uneix el rigor científic i la independència que exigeix qualsevol professional de la Medicina amb la claredat i la concisió necessàries perquè la informació que es proporcioni sigui entesa per qualsevol persona.

Aquesta guia pretén ser un mitjà que afavoreixi la comunicació entre el metge o metgessa i el seu pacient. En cadascuna de les fulles es recullen algunes de les dades essencials que tots els malalts o els seus familiars han de conèixer sobre cadascuna de les malalties seleccionades i també s’inclouen indicacions precises per actuar, així com orientacions sobre quan consultar i demanar ajuda.

📲 Consulta-la i comparteix-la a través d’aquest enllaç!