Jornada Peu Diabètic

Prevenció del peu de risc, tractament i criteris de derivació centren la Jornada de Peu Diabètic, organitzada per la Fundació redGDPS, i que compta amb l’aval científic d’Ibamfic. La jornada es farà dijous 21 de març a la seu del Col·legi de Metges, a Palma, a les 17 h.

El programa està destinat a metges i metgesses de família i comunitària i infermeres. Els ponents seran la doctora Maria Josep Barceló Picorelli, MFiC, coordinadora de la jornada, i la infermera Catalina Soler Rubí.

La primera part, a les 17 h, està basada en taller de cribatge i estratificació del peu de risc, amb pautes també d’educació per a la salut.
La Jornada continuarà després, a les 18 h, amb classificació i valoració de les úlceres del peu diabètic, tractament i criteris de derivació.

Més info i Pdf del Programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *