Comencen de nou les xerrades del Mes de la Salut a Palma

Divendres 14de juny  comença un nou programa de xerrades del Mes de la Salut a Palma de l’Associació de Veïns Nou Llevant de Palma. Està coordinat pel metge de família Manuel Sarmiento i compta amb la col·laboració de diferents entitats, entre elles, Ibamfic.


Aquest és el programa de xerrades de promoció i prevenció de la salut que comencen aquest divendres 14 de juny a les 19:30 h. amb la conferència sobre “Autisme i persones autistes; més enllà d’un espectre”.

Divendres 21 de juny, la xerrada anirà sobre herpes zòster; una setmana després, sobre alopècia, i tancarà el programa la conferència “Menopausa i postmenopausa; visibilitzant allò que és invisible”, el dia 5 de juliol.

Totes les xerrades es fan a les 19,30 h al Casal de Barri de Nou de Llevant, i estan acompanyades d’un catering saludable.

Programa PDF català
Programa PDF castellà