Moltes gràcies als participants de la I Cursa de la Setmana Sense Fum

Moltes gràcies a l’organització i a totes les entitats públiques i privades que ens han donat suport en aquesta mostra de salut comunitària a les Illes Balears; especialment, a AECC Illes Balears i la Direcció General de Salut Pública i Participació, a través del Padib, per aquesta bona coorganització.

Foto via Aecc IB

El llistat del suport és llarg: EliteChip, Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, Hospital Universitari Son Llàtzer, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears, Ajuntament de Palma i PEMPA (Centre Municipal de Promoció de la Salu), Associació Balear d’Infermeria Comunitària, Col·legi de Fisioterapeutes de les Illes Balears, Ports de Balears, Quely, Mercat de l’Olivar, NAPPO, Carrefour, Reclam 2012 y FED’A IB.

Diumenge, unes 250 persones es van sumar a la I Cursa de la Setmana Sense Fum, amb la sort d’un dia solejat i del bon ambient entre companys sanitaris, les seves famílies i les seves famílies de pacients. Amb gent de totes les edats que van participar en els diferents recorreguts i sense perdre l’objectiu de promoure habits saludables, amb la lluita contra el tabac a primera línia.

Per altra banda, demanam disculpes per les molèsties que hagin pogut ocasionar les confusions en alguna senyalització. L’any que ve, més i millor! I tant de bo els bars amb terrassa lliure de fums s’hi sumin.

Moltes gràcies a les metgesses de l’Ibamfic per estar amb tot; en especial, Lucia Gorreto, Montse Llort, Cecilia Amato i Laura López.

Entre totxs feim salut!

Vídeo sortida via AECC Balears