Dia Mundial sense Tabac

Cada 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac amb l’objectiu de sensibilitzar i informar la població sobre els riscs que suposa el consum de tabac per a la salut i animar els fumadors a deixar de fumar.


El Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) de la Direcció General de Salut Pública i Participació informa a través de l’agenda-activitats-2018  de les actuacions que diferents administracions i entitats socials de les Illes Balears preveuen dur a terme durant la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig) i el Dia Mundial sense Tabac.

A més de fer difusió de l’Agenda d’activitats comunitàries, el PADIB instal·larà un envelat amb taula informativa al carrer de les Rambles de Palma, el proper dia 31 de maig, amb horari de matí, amb la finalitat de proporcionar als ciutadans informació sobre les conseqüències del consum de tabac. La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària i el Servei de Salut col·laboraran mitjançant la realització de proves de cooximetria i espirometria.