Presentació del II Congrés Ibamfic

“Atenció Primària, Ara sí”. Amb aquest lema hem preparat el nostre II Congrés Ibamfic, que farem a la seu de Palma del Col·legi de Metges els dies 28, 29 i 30 de juny i amb aquest programa entorn grans temes de medicina de família.

Començam el congrés el dijous dia 28 de juny amb una trobada informal de residents i metges de família, perquè ens expliquin l’experiència de la seva residència.

El programa científic pròpiament comença el divendres 29 amb diversos tallers: d’ecografia abdominal, de trauma; immobilitzacions i mobilització, i sobre el pes de la desigualtat a l’obesitat.

La xerrada inaugural la fa aquest any la doctora Mónica Lalanda. Serà el mateix divendres abans de reprende el programa del capvespre. Mónica Lalanda és autora del blog Médico a cuadros i té un perfil molt destacat per les seves intervencions amb il·lustracions a la xarxa social sanitària. En aquest II Congrés Ibamfic ens parlarà del valor de la disidència en medicina de família.

La tarda del divendres serà el temps de les comunicacions i les defenses dels pòsters, i hi haurà espai també per les actualitzacions del Tres i no res.

El dissabte dia 30 el programa es centra en una mesa de debat sobre seguretat del pacient, que modera Txema Coll, i que, sota el títol informal “Cuéntame cómo te ha ido; ¿has conocido la felicidad?”, compta amb aquests ponents:

Dr. Carlos Campillo Artero (metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública), Dra. Paz Merino (cap del servei de Medicina Intensiva a l’Hospital Can Misses i coordinadora de la Unitat de Seguretat del Pacient de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera), Dr. Bernardino Comas (metge de família i cap del Servei d’Urgències de l’Hospital Son Espases), el Dr. Ignacio Ricci Cabello (doctor en Epidemiologia i Salut pública i membre de la gerència AP Mallorca), i la Dra. Pilar Astier (metgessa de família i coordinadora del grup de treball de Seguretat del Pacient de semFYC).

En aquest enllaç trobaràs tota la informació del congrés; programa, comitè organitzador i científic, que presideixen respectivament Lucia Gorreto i Jesús Torres, i sobre les comunicacions, que pots enviar fins al dia 10 de juny.

Ja t’hi pots inscriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *