Patricia Gomez Picard, nova Consellera de Salut de les Illes Balears

El  passat dia 2 de juliol va ser anomenada com a nova Consellera de Salut, La Sra. Patricia Gómez Picard, infermera de professió i que ja va tenir responsabilitats de gestió com a Directora de Cuidats i Àrea Sociosanitària en el periode 2007 a 2011. 

patricia 87532La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (ibamfic) vol felicitar a la nova consellera  i desitjar-li molts d’èxits en aquesta nova ètapa. La Ibamfic ,com sempre, vol expresar la seva voluntad de seguir col·laborant amb la Conselleria de Salut en tot el que sigui necessari per a que l’atenció primària ocupi el lloc que li correspon dins el nostre sistema sanitari.

També celebrem i compartim que entre les primeres mesures anunciades de la nova conselleria hagi estat la devolució de les més de 20.000 targetes sanitàries dels immigrants en situació irregular i la reducció de les llistes d’esperes.