Fòrum Fronteres com cicatrius. 30 juny i 1 de juliol 2015

Captura de pantalla 2015-06-23 a las 17.15.30 cbdab

Captura de pantalla 2015-06-23 a las 17.15.30 cbdabLes divisions polític-econòmiques i religioses, així com el control de les fronteres vénen a imposar desplaçaments forçosos, diàspores, exilis i migracions, dirigint a milions de persones a camps de refugiats, estables i improvisats on la violència i l’anul·lació dels drets humans són pràctiques sistemàtiques.

Et convidem a participar en el “Fòrum Fronteres com cicatrius”, un projecte de Metges del Món Illes Balears i Es Baluard que pretén establir una línia de compromís i anàlisi de les diferents problemàtiques arrelades en un lloc, la Mediterrània, on les capes de la història han generat fractures i tensions tant físiques com ideològiques. A través d’una sèrie d’accions, presentacions i taules de treball volem donar lloc a una plataforma per analitzar moviments migratoris, sentiments transfronterers, desplaçaments interns i pràctiques de convivència en un planeta connectat per les tecnologies. Involucrant tant a especialistes, creadors, cronistes i intel·lectuals juntament amb responsables públics i agents dels moviments de responsabilitat social sorgits des de la societat civil entenem que és possible contribuir a generar noves perspectives i compromisos davant del desarrelament, el rebuig i el conflicte, obrint una mirada que conflueixi en espais d’entesa.

Fòrum Fronteres com Cicatrius
Dies: Presentació dia 25 de juny (19 hores). Jornades 30 de juny i juliol 1 (16.30h- 21:00)
Activitat Gratuïta amb prèvia inscripció a: illesbalears@medicosdelmundo.org

Es concedirà certificat d’assistència (mínim assistència al 80% de les sessions). Sol·licitats crèdits formació continuada UIB
Informació més detallada i inscripció a:
http://www.medicosdelmundo.es/blogosfera/illesbalears/2015/05/20/foro-fronteras-como-cicatrices/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *