“Errores clínicos (y las fantasías de los errores clínicos)” Seminario Innovación Atención primaria. Vídeos

El dies 6 i 7 de febrer va tenir lloc a l’Escola Andalusa de Salut Pública a Granada ,el 29è Seminari d’Innovació d’Atenció Primària dedicat als errors clínics i les fantasies d’errors  .Aquestes reunions  ,liderades pel Dr. Juan Gérvas, es van iniciar a l’any 2005 on anualment es convoquen una sèrie de professionals per a tractar diferents temes d’interés relacionats amb el primer nivell assistencial o la salut pública.

Aquesta activitat presencial no sería possible sense un debat virtual uns dos mesos abans. Durant aquest temps s’intercanvien per correu-e opinions i documentació relacionades amb el tema. Uns 15 dies abans, els ponents convidats envien les seves ponències amb algunes preguntes  per a que les persones inscrites donin la seva opinió. El día del seminari tota aquesta informació recopilada es torna a debatre i al finalitzar el debat presencial es publiquen les conclusions en un document públic.

En aquesta edició s’han inscrit més de 200 professionals i s’han enviat més de 800 correus.

També podeu seguir per twitter seleccionant els hastags #siap2015 o #SIAP15 

 Aquest esdeveniment no té finançament de la industria farmacéutica.

Pels qui no vareu poder seguir el seminari, teniu disponibles els videos de les dues Jornades: