Els principis de la Medicina de Família, per Bernardino Oliva

Us presentem aquest video del nostre company Bernardino Oliva sobre els principis on es recolça la Medicina de família.

Es especialment recomenable la seva visió a tots aquells que comencen la nostra especialitat però també als qui treballem a l’atenció primària per a recordar quina es la nostra missió dins el sistema sanitari.

“Errores clínicos (y las fantasías de los errores clínicos)” Seminario Innovación Atención primaria. Vídeos

El dies 6 i 7 de febrer va tenir lloc a l’Escola Andalusa de Salut Pública a Granada ,el 29è Seminari d’Innovació d’Atenció Primària dedicat als errors clínics i les fantasies d’errors  .Aquestes reunions  ,liderades pel Dr. Juan Gérvas, es van iniciar a l’any 2005 on anualment es convoquen una sèrie de professionals per a tractar diferents temes d’interés relacionats amb el primer nivell assistencial o la salut pública.

Aquesta activitat presencial no sería possible sense un debat virtual uns dos mesos abans. Durant aquest temps s’intercanvien per correu-e opinions i documentació relacionades amb el tema. Uns 15 dies abans, els ponents convidats envien les seves ponències amb algunes preguntes  per a que les persones inscrites donin la seva opinió. El día del seminari tota aquesta informació recopilada es torna a debatre i al finalitzar el debat presencial es publiquen les conclusions en un document públic.

En aquesta edició s’han inscrit més de 200 professionals i s’han enviat més de 800 correus.

També podeu seguir per twitter seleccionant els hastags #siap2015 o #SIAP15 

 Aquest esdeveniment no té finançament de la industria farmacéutica.

Pels qui no vareu poder seguir el seminari, teniu disponibles els videos de les dues Jornades: