Concurs de Pósters i clip metratges de prevenció de consum de tabac en els joves

banner concurs-clip-metratge-cat e619e

banner concurs-clip-metratge-cat e619eCom  en anteriors edicions, la Ibamfic col·labora amb la Direccio? General de Salut Pu?blica i Consum, l’Associacio? Espanyola contra el Ca?ncer, la Direccio? General d’Ordenacio?, Innovacio? i Formacio? Professional de la Conselleria d’Educacio?, Cultura i Universitats, la Gere?ncia d’Atencio? Prima?ria, l’Associacio? Balear d’Infermeria Comunita?ria i el Col·legi Oficial d’Infermeria per promoure la prevenció del tabaquisme en els joves.

Per aquest motiu, us tornem presentar el concurs de Pósters i clip metratges. El seu objectiu es implicar i fer parti?cips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gra?fic i audiovisual en la prevencio? del consum de tabac, a partir de processos de reflexio? cri?tica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals. 

Les bases del concurs les teniu disponibles en català i castellà

El termini per presnetar-ho finalitza el 5 de maig de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *