XIII Jornades de la SBMFIC i IX Jornades de Residents de SBMFIC

imatge.jornada

imatge.jornadaEls dies 9 i 10 de novembre de 2012 es celebraran a Palma les XIII Jornades de la Societat Balear i Comunitària i les IX Jornades de Residents de MFIC.

Aquest any hem preparat un programa científic interessant amb la nostra ja tradicional Gincama on hem incorporat nous tallers. També tindrem un espai per l’actualització i una taula rodona on intentarem aportar algunes propostes a la situació de crisis que patim. Us animem que presenteu els vostres treballs d’investigació o be si teniu alguna experiència les presenteu.

Per últim, aquestes Jornades seran importants per que celebrarem l’Assemblea ordinària i extraordinària.La Junta Directiva convocará eleccions per a la seva renovació i també vol proposar alguns canvis en els estatuts (ordre del dia). Aquests canvis seran comunicats als socis en el seu moment oportú.

Som conscients de la situació actual però també es necessari que, mes que mai, els socis ens animem i participem a les actitivitats de la Societat.

Apunta’t i ens veiem el dia 9 i 10 de novembre.

Junta Directiva

Codigo Qr del programa de las Jornadas

codigoQr jornades