patrocinadores

Taller Errare Humanum Est en la Atenció Sanitària

patrocinadoresUs donem la benvinguda al proper Taller Errare humanum est sobre la Seguretat del Pacient en l’Atenció Sanitària que tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre de 2012 a Menorca

En aquesta ocasió el seu contingut anirà especialment dedicat a l’Atenció Primària.

El principal objectiu que ens marquem és el de crear un espai per a la reflexió sobre quin tipus d’atenció prestem als nostres pacients des del punt de vista de la seguretat. La prevenció de les infeccions relacionades amb l’atenció sanitària o els efectes adversos que generen els medicaments seran els principals temes que abordarem.

Però el que sens dubte ens donaria major satisfacció és que al final del taller aconseguíssim, com a mínim, convèncer que Errare humanum est i que el més important és reconèixer els errors i prevenir-los perquè no tornin a passar.

Podeu consultar el programa en aquest folletó o be en el bloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *