Activitats Ibamfic a Eivissa durant el mes de juny 24

A continuació, detallam tres activitats de la Vocalia Ibamfic a Eivissa durant aquest mes de juny: taller Papps, xerrada sobre Atenció Primària i Cinefòrum per millorar aspectes de l’entrevista clínica.

TALLER
“ScaPAPPS, reptes en prevenció i promoció de la salut a les consultes” Una idea del Grup de Treball Papps Ibamfic
🗓️ Dimarts 11 de juny, de 17 a 20 h
📍Centre de Salut Can Misses

XERRADA
“La inexplicable crisis de la Atención Primaria”, del doctor Alberto López García-Franco, de SoMaMFYC
🗓️ Dimecres 19 de juny a les 14 h
📍Sala d’actes Hospital Can Misses (edifici D)

CINEFÒRUM
Els Grup de Comunicació i Salut Ibamfic, juntament amb el de la madrilenya SoMaMFYC, us conviden a una sessió de cinefòrum, amb la pel·lícula “El caftán azul”
🗓️ Dijous 20 de juny, a les 16:30 h
📍Sales de docència de l’Hospital Can Misses (edifici J, 3a Planta)

El film “El Caftán azul”, de la directora marroquina Maryam Touzani, donarà pas a un col·loqui relacionat amb la comunicació clínica assistencial o entrevista clínica, amb espai per a la reflexió sobre l’ètica en les cures.

Aquest cinefòrum està coordinat per la doctora Concha Álvarez Herrero i el doctor Alberto López García-Franco, amb una àmplia experiència, des de fa15 anys, en els cinefòrums de la SoMaMFYC, i coautors del llibre “Divisible por ti; un recorrido por la medicina, la filosofía y la vida a través del cine”.

La presentació de la pel·lícula i el debat compten també amb la participació de les metgesses de família i comunitària d’Eivissa María Martín-Rabadán i Maite Novella.

Totes les activitats són obertes.
Us hi esperam!

ibamfic@ibamfic.org