Guanyadors del I Concurs de Vídeos d’Atenció Primària

El jurat del I Concurs de Vídeos d’Atenció Primària Ibamfic, que serveix per donar visibilitat a la feina i als equips del primer nivell assistencial, ha premiat com a guanyador el vídeo enviat per la metgessa de família Amparo Mena, del Centre de Salut So na Monda, d’Inca. El segon premi és per al vídeo de l’infermer Nicolás Cabrerizo, del Centre de Salut Coll d’en Rebassa de Palma. Guanyen una inscripció gratuïta al 5è Congrés Ibamfic.

El jurat considera que aquestes dues peces recullen molt bé, en gairebé dos minuts, la important feina que es fa als Centres de Salut, des dels equips d’Atenció Primària de les Illes Balears. I a més, la importància de la feina en equip entre els diferents professionals que l’integren.

Els premis són, per tant, a l’equip, i de fet, la guanyadora Amparo Mena destacava en conèixer la resolució la il·lusió que representa per a tot el seu Centre de Salut i com aquesta feina d’elaboració del vídeo havia, de fet, comptat amb la participació de grup.

De la mateixa manera es constata al vídeo enviat, i segon premi, per Nicolás Cabrerizo, on també hi ha cabuda per a l’opinió dels pacients i la bona relació entre aquests i l’equip assistencial.

Us deixam a continuació les dues peces guanyadores, molt idònies per celebrar divendres 12 d’abril el Dia de l’Atenció Primària. I que projectarem durant la celebració del nostre 5è Congrés Ibamfic, que farem a Palma des del dia 30 de maig fins a 1 de juny amb el lema “Contra vent i marea, més Atenció Primària”. I perquè els temps demanen més Atenció Primària que mai!