Concurs de vídeos de l’Atenció Primària

Volem donar visibilitat la tasca dels professionals d’Atenció Primària. I com que la realitat sempre supera la ficció (amb voluntat, vocació, entrega…), et convidam a participar en equip, des del teu Centre de Salut, a gravar un vídeo que reculli la història, anècdotes, moments emocionants o carregats d’adrenalina del nostre dia a dia.


Dia 12 d’abril es celebra el Dia de l’Atenció Primària, i per aquest motiu, des de la Societat Balear de Medicina de Família i Comunitària, Ibamfic, posam en marxa la primera edició del Concurs de Vídeos. 

La creativitat sempre és un bon recurs per a donar visibilitat a la tasca des dels Centres de Salut o millorar la nostra pràctica clínica. Amb la força que té la imatge i el format audiovisual.

El Concurs de Vídeos de l’Atenció Primària Ibamfic està obert a professionals sanitaris de Centres de Salut de les Illes Balears. La peça millor valorada pel nostre jurat, membres de la Junta Directiva d’Ibamfic, serà premiada amb dues inscripcions al 5è Congrés Ibamfic, que celebram a Palma de Mallorca des del dia 30 de maig a 1 de juny i amb voluntat multidisciplinària. 

Feu-nos arribar les vostres propostes al correu electrònic: @secretaria@ibamfic.org
Data límit: diumenge 7 d’abril Ampliat a dia 10 d’abril!

Els requisits són:
– Que els vídeos tenguin una durada d’entre dos i tres minuts.
– Que s’envïin a través d’enllaç a Youtube, la qual cosa facilitarà també la difusió. 

El vídeo guanyador es donarà a conèixer el Dia de l’Atenció Primària, dia 12 d’abril. La organització es reserva la possibilitat de donar més d’un premi si la qualitat de les peces ho demana.

Aquí tens alguns exemples inspiradors de vídeos que parlen de la tasca professionals de la salut.