Reunions del Grup de Treball Comunicació i Salut Ibamfic

El Grup de Treball de Comunicació i Salut d’Ibamfic es reuneix el tercer dijous de cada mes a Mallorca. I té previst fer trobades també entre els membres de totes les illes un cop cada tres mesos.

Cada mes porta la reunió una persona diferent d’aquest grup de treball, per a comentar un videoenregistrament, practicar algun tipus d’habilitat en comunicació o abordar un tema determinat.

La pròxima reunió serà dijous 15 de febrer a les 17,30 h, a l’aula Emili Darder del Col·legi de Metges de les Illes Balears, a Palma. 

En aquesta ocasió, serà l’infermera comunitària Isabel Abellán qui impartirà la sessió, amb la intenció d’afegir la perspectiva de la comunicació i l’entrevista clínica en el taller de cuidadors, concretamente, en el d’afectivitat.

La idea és que que tots els participants aportin habilitats d’entrevistes enfocades als objectius particulars d’aquesta sessió del protocol d’Educació Per a la Salut de persones cuidadores.

Pel que fa a la previsió que cada tres mesos hi hagi trobades de grup entre illes, es faran els divendres per facilitar la possibilitat de desplaçament.