Jornada d’Atenció Primària en l’Àmbit Rural

La Ibamfic, Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, en col·laboració amb Atenció Primària de Mallorca, de la Conselleria de Salut, organitza la jornada sobre el primer nivell assistencial sanitari en l’àmbit rural, que es farà al Teatre municipal de Llubí, Mallorca, el divendres 9 de febrer.


El programa de la jornada posa damunt la taula les necessitats i característiques específiques de l’Atenció Primària en els entorns rurals, des d’una visió pluridisciplinària i amb professionals de la salut de diferents àmbits. Hi tenen pes destacat les ponències a partir de les experiències de professionals de la Medicina Familiar i Comunitària, altres metges especialistes i infermeres. I sobre temes de Comunitària, l’atenció a la fragilitat a la part forana o dependència.

S’ofereix també la possibilitat de fer diferents tallers, amb temàtiques com urgències pediàtriques, intervenció en cas de mossegades i picades d’insectes i animals i un espai de pal·liatius.

El comitè organitzador de la jornada està format per Maria del Mar Bennasar Rosselló, Joaquim Lozano Segura, Joaquim Boronat Moreiro, Cristina Gutierrez Crespo, Maria Teresa Montiel Ruiz, Maria del Mar Loring Rodríguez, Marina Garcia Pardo, Lucia Gorreto Lopez i Alejandra Valero Suau.

Mira tot el programa i la informació per inscriure’t!

La jornada és presencial.

Les ponències es podran seguir també online, a través del canal de Youtube Ibamfic

Enllaç de la Jornada