Dia Mundial Sense Alcohol; quin és el consum responsable?

Consum responsable i consum perjudicial d’alcohol, en el marc del Dia Mundial Sense Alcohol. La metgessa de família Elena Muñoz en parla al programa Els Dematins d’IB3.


La Dra. Elena Muñoz, presidenta de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, parla al programa Els Dematins d’IB3 de consum responsable i consum perjudicial d’alcohol, en el marc del Dia Mundial Sense Alcohol. També dels casos principals en els quals està contraindicat; dones embarassades o persones que condueixen vehicles o maquinària perillosa. Parlem aquí de consum de risc. I la quantitat recomanable de consum en aquests casos és 0.
Per altra banda, durant la seva intervenció, va precisar que qualsevol classe de beguda fa mal per la quantitat total d’alcohol que porta, no pel tipus de beguda. Per tant, no hi ha begudes més bones i o més dolentes, insistí.