Seminaris de Medicina Familiar i Comunitària a la UIB

Seminaris pràctics de Medicina Familiar i Comunitària impartits per professionals vinculats a la Ibamfic a la Universitat de les Illes Balears (UIB).


Un grup de metges i metgesses de família vinculats a Ibamfic, format per Elena Muñoz, Miguel Román, Patricia Lorente, David Medina, Catalina Vicens i José Ignacio Recio, i coordinats per Ignasi Ramírez, imparteixen a la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) diferents seminaris sobre temàtiques relacionades amb l’especialitat.

Entrevista per telèfon; cirurgia menor, sutura i infiltracions; espirometria, inhaladors, EPOC i asma, i factors de risc cardiovascular. Seminaris tots ells molt pràctics i que formen part de l’assignatura de Medicina Familiar i Comunitària, amb sis crèdits.

Segons explica el metge i coordinador dels seminaris, Ignasi Ramírez, poques universitats encara tenen aquesta assignatura, tot i que una quarta per dels metges que surten amb el títol acaba dedicant-se a aquesta especialitat. A la UIB, durant la carrera, tenen la possibilitat amb aquesta assignatura de conèixer-la més d’aprop i fer pràctiques en temes que formen part del dia a dia de la pràctica mèdica en aquest àmbit.

Seminari d’espirometria, impartit pel Dr. Miguel Román i la Dra. Marina G Pardo, del grup de Respiratori de la Ibamfic.