Un nou “Mes de la Salut” a Palma

El passat divendres dia 9 va començar el programa del Mes de la Salut a Palma que impulsa la Ibamfic, entre d’altres entitats, i que aquest any es centra, com no podria ser d’altra manera, en la situació sanitària amb la Covid.

Aquest divendres el programa, que compta amb la col·laboració del grup de Pacap, d’accions comunitàries en l’àmbit de la salut i l’Atenció Primària, continua amb una conferència-taller sobre les mesures de protecció davant el coronavirus, i continuarà els dos divendres següents per aprofundir en altres aspectes rellevants de la covid, com el concepte de contacte estret, aïllament o proves de detecció del virus i anticossos.

La darrera conferència, que tindrà lloc divendres 30, se centrarà, per altra banda, en el tema de les vacunes; per saber els trets diferencials dels diferents vaccins que tenim a disposició, eficàcia i seguretat.

Totes aquestes xerrades-coloquis es fan al Centre Cultural Llevant Nou de Palma a les 20 h.