Mantenir la distància de seguretat amb la Covid-19

Posar i llevar la mascareta, en quina freqüència se l’han de canviar els fumadors, com protegeixen les pantalles de plàstic o la ineficàcia de la hidroxicloroquina en el tractament de la Covid-19. Intervenció del doctor Ignasi Ramírez, membre de la Societat Balear de Medicina de Família, a l’espai de salut del programa Els Dematins.

El doctor Ignasi Ramírez també va parlar de la necessitat de mantenir les mesures de seguretat per evitar un rebrot del coronavirus. I per altra banda, hi ha pacients amb patologies cròniques que tenen por de sortir al carrer o fins i tot d’anar al centre de salut per no contagiar-se, va assenyalar.

Aquí pots veure tota la seva intervenció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *