Noves formacions a l’Espai Ibamfic

Tenim programades noves formacions a l’Espai Ibamfic. Durant el mes de febrer, serà sobre diabetis, i el mes de març, sobre pal·liatius, concretament, sobre maneig d’opioides a l’Atenció Primària.

El febrer, el taller de l’Espai Ibamfic serà sobre insulinització. I està previst el dia 25 a les 16:30 h a la sala 2 del Col·legi de Metges, a Palma. Les ponents seran les doctores Concepción Blanco, Dolores Gutiérrez, Teresa Martínez, María Barrio i Mª Josep Barceló. Són metgesses de família i membres del grup de treball de Diabetis.

El dia 28 de març, a les 16:30 h, a la sala 3 del Col·legi de Metges de les Illes Balears, a Palma, darem el taller de maneig d’opioides a l’Atenció Primària. Amb la doctora Mar Guillén i el doctor Enrique Álvarez de ponents.

Amdues formacions tenen sol·licitada l’acreditació com a formació continuada. Podeu reservar el vostre Espai Ibamfic a ibamfic@ibamfic.org

L’assistència als tallers és gratuïta pels socis Ibamfic.
No socis: 10 euros

Residents no socis: 5 euros