Concurs de cartells del Dia Mundial sense Alcohol

Per commemorar el Dia Mundial sense Alcohol, el proper 15 de novembre, la comissió AP sense alcohol ha organitzat un concurs de cartells. Tots els centres de salut de Illes Balears tenen la possibilitat de participar-hi amb el seu lema.

L’objectiu és implicar i fer partícips els professionals d’Atenció Primària de les Illes Balears en el disseny gràfic d’un cartell per sensibilitzar la població sobre el consum perjudicial i de risc de l’alcohol. La presentació de cartells es pot fer de manera individual o col·lectiva amb mida DIN A3(29,7 cm x 42 cm).

La comissió tècnica de professionals implicats amb el consum perjudicial i trastorn per consum d’alcohol a l’Atenció Primària de les Illes Balears és l’encarregada de valorar els cartells. Una vegada comuniquin quin cartell és el guanyador, s’imprimirà i es repartirà als centres de salut (sanitaris). Amb la resta, es farà un collage de fotografies que es publicarà a la web del centre coordinador de drogues, a la d’AP Mallorca i a la resta de xarxes socials de la gerència d’Atenció Primària.

La data màxima de recepció de cartells és dia 1 d’octubre. Els cartells els podeu enviar per correu electrònic a: gabinettgap@gmail.com

Les bases de la convocatòria les podeu trobar a les webs d’AP Mallorca i del PADIB (Pla d’Addiccions y Drogodependències de les Illes Balears). Enllaç