Treballs presentats a Update 2017

Aquests són els treballs presentats a la XII Jornada d’Actualització en Medicina, Update 2017, organitzada conjuntament per la Ibamfic i l’Acadèmia Mèdica Balear, i que es va celebrar amb èxit d’assistència el passat dia 14 de desembre.

La jornada es va fer a la seu del Co·legi de Metges de les Illes Balears de Palma, i els nostres socis i sòcies a Menorca i Eivissa la varen poder seguir en directe per videoconferència a través de les respectives seus de l’entitat.

Update 2017 va posar de manifest el valor d’aquest tipus de trobada, que va tractar els avenços científics i amb una visió multidisciplinar en un ventall de malalties d’alta prevalença en el marc d’Atenció Primària. Durant la inauguració, Juli Fuster, director general de l’IbSalut, va felicitar a l’Acadèmia Médica Balear i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària per ser exemple de col·laboracio entre institucions.

Treballs presentats:

Update 2017 Joan Santamaria PDA

Update 2017 Silvia Vega PDA

Update 2017 Mar Vidal No Hacer

Update 2017 Maria Lluïsa Sastre y Eugenia Carandell Desprescripción 

Update 2017 Caso clínico Eugenia y M LLuisa

Update 2017 Recomendaciones NO HACER Mar Vidal

Enllaç amb la notícia i el programa de la jornada

Des de la Ibamfic volem agraïr la feina feta en l’organització per Maria del Mar Guillén.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *