Dia 12 d’abril, Dia de l’Atenció Primària

Com cada any, el 12 d’abril es celebra el dia de l’Atenció Primària. En aquesta edició  es canvia la data al dia 13 d’abril ja que es festiu. El Foro d’AP ha organitzat diferents actuacions  per a reivindicar la millora de les condicions actuals del primer nivell assistencial.

El dia 9 d’abril es realitzaran rodes de premsa en totes les CCAA, entre elles, la Comunitat Balear on es llegirà una nota de premsa  en forma de  decàleg amb el suport  dels representants de les organitzacions professionals de metges d’Atenció Primària.

La roda de premsa està convocada  a la seu del Col·legi de Metges de les Illes Balears a Palma, el dia 9 d’abril a les 18 hores i estan convocades totes les organitzacions esmentades.

Està previst que el día 13 d’abril es faci una aturada de 10 minuts a les 13.30h  a les portes de cada centre de salut.En un centre esculiit es convocarà a la premsa on es tornarà a llegir  el comunicat de premsa.

A més s’ha creat un eslógan creat per la nostra companya María Aurora Pérez Barroso d’Huelva i un video curt  de 3 minuts  sobre el metge d’AP.

Per últim, el dimecres 25 de març s’ha gravat, per al Programa “VIURE SALUDABLE”, una entrevista amb la periodista Marga Noguera, a Canal 4 TV que s’emetrà el Divendres 10 i que posteriormente es repetirà en diferents ocasions.

Des de la Junta directiva de la Ibamfic, t’aniem a que participis en aquests actes per veure si entre tots aconseguim millorar les condicions actuals de l’Atenció Primària.