Dia 12 d’abril. Dia de l’Atenció Primària 2016

diaap 58ec9

diaap 58ec9El Fòrum Metge d’Atenció Primària (Format per: AEPAP, CEEM, CESM, OMC,SEMERGEN,SEMFYC,SEMG y SEPEAP) ha llançat una campanya demanant als metges i als pacients d’AP que es facin una foto conjuntament i la pugin a les xarxes socials amb l’etiqueta #MiMédicoMiPaciente

El metge d’Atenció Primària és qui té més contacte amb els pacients: ja sigui el pediatre, que acompanya durant tota La infància, com el Metge de Família que pot arribar a conèixer professionalment a famílies senceres i que les tracta en tots els seus processos de salut i malaltia.

La campanya d’aquest any pretén donar una visibilitat a les persones que formen l’engranatge d’aquesta relació clínica.

Us demanem que us feu una foto amb el vostre metge i la compartiu a les xarxes socials amb l’etiqueta #MiMédicoMiPaciente

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *