XX Jornades de Residents i II de Tutors de la semFYC), 26 i 27 febrer

Captura de pantalla 2016-01-17 a las 18.54.01 a2b71

Fa vint anys que tinc vint anys. Aquest es el número que ha arribat les XX Jornades de Residents i II de Tutors de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC) que se celebraran els dies 26 i 27 de febrer a la Universitat Rei Joan Carles de Alcorcón (Madrid).

Sota el lema “Medicina Familiar i Comunitària: des de la Arrel” volen, en definitiva, fer-vos partícips d’unes Jornades úniques en què es presta especial atenció a les nostres expectatives de futur com residents, a la formació dels Estudiants, al valor dels tutors com a principals protagonistes de la nostra formació i sobretot a la nostra capacitat per lluitar per aquell que està a l’altra banda de la taula, és a dir, el nostre pacient.

Com a novetat, hem de destacar que aquestes jornades, per primera vegada, no seran financiades per la indústria farmacèutica.

Tota la informació de les Jornades està disponible a la seva web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *