II Setmana de l’Autocura de la semFYC.

El passat dia 27 d’octubre va començar la segona edició de la Setmana de l’Autocura de la SemFYC, que aquest any se celebra sota el lema “Motius per cuidar-te”

Els temes a tractar aquest any a la Setmana del Autocura seran: ennuegament, pírcings i tatuatges, prevenció en les caigudes d’ancians i etiquetatge dels aliments. De cada un dels temes es difondran una sèrie de consells en forma de fitxes al llarg de la setmana a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook, blog per població). També recordem el Decàleg per viure més, millor i més feliç que inclou recomanacions sobre alimentació, consum d’alcohol, activitat física, conducció responsable, ús racional del medicament i actitud positiva davant la vida. Aquí pots trobar la fitxa i el vídeo.

La segona edició de la Setmana del Autocura de la SemFYC ja va ser presentada a la taula del Programa d’Activitats Preventives i Promoció de la Salut (PAPPS) durant el XXXIV Congrés de la semFYC que es va celebrar al juny. Pots trobar tota la informació de la Setmana del Autocura a: http://www.semfyc.es/autocuidado/ i en l’apartat de Població-Pacients del web de la semFYC: http://www.semfyc.es/es / home / centro_salud

Font: web SemFYC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *