I Conferència de Salut Comunitària 27 abril de 2012

Benvolguts companys i companyes,

El proper 27 d’abril es desenvoluparà a Barcelona la I Conferència de Salut Comunitària organitzada per semFYC i SESPAS i amb la col·laboració de l’Observatori de Salut a Astúries.

Un dels objectius d’aquesta conferència és establir l’inici d’una aliança entre la salut pública i l’atenció primària, tractant de donar una resposta efectiva a algunes de les dificultats que ens trobem de forma quotidiana en el treball d’ambdues disciplines. Pensem, en la línia que ja han pensat molts abans de nosaltres, que això beneficiarà no només la qualitat del nostre treball sinó sobretot a la salut de les persones per a qui treballem.

 

Un dels productes que s’espera d’aquesta trobada és generar un document sobre la situació de la salut comunitària a Espanya amb un pla d’acció concret. Per donar suport la creació d’aquest document, hem proposat generar un espai col · laboratiu, obert a totes aquelles persones, societats, associacions o institucions que vulguin aportar i sumar propostes o experiències. Aquesta col · laboració és de vital importància tenint en compte la importància de sumar al major nombre d’agents de salut en el procés del que és la salut comunitària i la promoció de la salut.

El lloc des del qual treballarem i en el qual anirem sumant les propostes és aquest:http://conferenciasaludcomunitaria.wordpress.com/

T’envio aquest correu perquè si ho consideres oportú ens ajudis i col · laboris durant aquests dies aportant la vostra feina, experiències i propostes. Així mateix, pots difondre el seu contingut entre totes aquelles persones que considereu interessades en participar.

Et adjunt informació més detallada sobre la metodologia de treball, però no dubtis a fer-me qualsevol comentari o suggeriment que consideris oportuna.

Una cordial abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *