La Setmana Sense Fum 24 a Ibamfic

La Setmana Sense Fum impulsada per la semFYC ha tingut de nou la complicitat de la nostra societat científica, Ibamfic, amb diferents activitas, sents la més destacada la II Cursa de la Setmana Sense Fum, organitzada a Palma el diumenge 2 de juny, amb èxit d’implicació de persones i entitats una altra vegada.

Foto: Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

La presidenta de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, Ibamfic, Lucía Gorreto, es va referir durant la seva intervenció al 5è Congrés Ibamfic, celebrat en coincidència amb la Setmana Sense Fum, a la necessitat, entre altres, de dificultar l’accés dels menors al tabac i als diferents productes de tabac.

Intervenció a Canal 4 de Lucía Gorreto, presidenta d’Ibamfic i delegada a Balears de la CNPT (Comité Nacional para la Prevención del Tabaquismo).

Per altra banda, destacam la participació de la II Cursa Sense Fum, organitzada a Palma per Ibamfic amb la col·laboració de diferents entitats públiques i privades, i amb 270 persones inscrites, que van fer els diferents trams de la cursa.

Una acció comunitària que destaca per la implicació, no només de les entitats col·laboradores, amb el suport en l’organització, sinó dels voluntaris i voluntàries, i per descomptat, de les persones que hi participen activament, caminant o corrent, en el recorregut amb esperit d’esportivitat i salut.

Els més ràpids sobre la distància de 4 quilòmetres foren Toni Autonell (CE Total Team) i Dori Iniesta, amb temps respectius de 14:33 i 17:11. A la cursa major, sobre 8 quilòmetres, es feren amb la victòria Óscar Blascos (29:18 per davant de Juan García i Pedro Riera) i Leonor Font (30:39, 8ª de la genera i guanyadora per segon any consecutiu, precedint Lire Montoya i Margarita Peña), tal com ho recull la Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

Volem agrair la col·aboració, imprescindible, de totes les institucions i entitats que li han donat suport.

#CursaSenseFum a X

#CursaSenseFum a Instagram