Torna el Mes de la Salut a Palma

Us presentam una nova edició del Mes de la Salut a Palma, cicle de xerrades sobre temes d’interès general vinculats a la medicina de família i dirigits a pacients. Compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Nou Llevant i es faran al Centre de Salut Emili Darder, entre els mesos de juny i juliol.

El Mes de la Salut a Palma celebra la seva 11a edició, amb temes, un cop més, proposats per l’Associació de Veïns Nou Llevant. El programa compta amb el suport del grup de PACAP d’Ibamfic de i l’Ajuntament de Palma i està coordinat pel doctor Manuel Sarmiento. El programa es fa en divendres; comença el dia 3 de juny i té continuitat els dies 10 i 17 i el dia 8 de juliol.

La primera conferència és sobre prebiòtics i probiòtics. Segueix una xerrada sobre la virola del mico, una xerrada sobre el mal d’espatlla i finalment sobre l’ús d’antidepressius i ansiolítics.

——