Pal·liar els efectes adversos de les vacunes

La Dra. Elena Muñoz explica, entre d’altres, els efectes adversos de les vacunes d’Astrazeneca i Pfizer i les mesures per reduir les seves conseqüències.

Intervenció de la doctora Elena Muñoz, presidenta de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, al programa Els Dematins d’IB3 del passat 2 de març per parlar dels símptomes lleus i moderats de les vacunes contra la covid.

Aprofitant que era el Dia Internacional Sense Mòbil, la doctora Muñoz es va referir també al problema de les addiccions tecnològiques però també a l’actiu per a la salut que signifiquen les connexions especialment en moments com l’actual de pandèmia, que permeten les relacions interpersonals i el coneixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *