Proves ràpides d’antígens de coronavirus

Els centres de salut de les Balears ja han començat a emprar el test ràpid d’antígens per detectar el virus del coronavirus; una prova que en 15 minuts dóna un resultat bastant fiable i sensible a partir d’una mostra nasal i faríngia, sempre que el pacient tingui símptomes i es faci durant els cinc primers dies de la malaltia.


El doctor Ignasi Ramírez, membre de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, ha destacat al programa Els Dematins d’Ib3 que si surt negativa aquesta prova, en els 7 o 8 dies s’hauria de fer una PCR. Serveix per detectar positius, ha dit, però no per descartar negatius. El més important, ha afegit, és que el metge sospiti que hi hagi símptomes realment de coronavirus.

https://twitter.com/i/status/1323656186927869959

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *