Suport a Nursing Now Balears

​Des de la Ibamfic, Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, donam el nostre suport a la iniciativa Nursing Now Balears, i a través de la nostra presidenta, Elena Muñoz Seco, integrada al seu comitè.

2020 és l’any internacional de les infermeres i les comares. Nursig Now​ només ​és una iniciativa ​i​nternacional, promoguda per la OMS​, ​recolzada a Espanya pel ​Ministeri de ​S​anitat, i a Balears​,​ per la ​C​onselleria​ de Salut​.​ ​Entre els seus objectius està augementar les capacitats i habilitats autònomes de les infermeres i desenvolupar aquesta pràctica al màxim de les seves competències. T​é el nostre suport a través de la metgessa Elena Muñoz, única representant al seu comité no infermera​. Perquè creim que redundarà en una millor Atenció Primària i beneficiarà tant als equips de treball com als pacients. Nursing Now Balears té de ​coordinadora a Cristina Moreno, infermera i professora del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, que ahir es va desplaçar a Menorca per presentar la campanya a l’Hospital Mateu Orfila.

L’Acadèmia Mèdica Balear oferirà una sessió científica sobre els reptes de Nursing Now a la nostra comunitat el dia 28 de febrer a les 19 h a la seu de Palma del Col·legi de Metges de les Illes Balears, que està oberta als metges de família que vulguin conèixer de primera mà la iniciativa.

Presentació a Menorca de la campanya. A la foto, la metgessa de família i presidenta de la Ibamfic, Elena Muñoz; Alba Jimenez, infermera de Qualitat de l’Hospital Mateu Orfila; Cristina Moreno, coordinadora de Nursing Now; Vanesa Anaya, estudiant d’infermeria, i Isabel Aragón, comare i cap d’infermeria de la planta de tocogine del mateix hospital.