Vine al pròxim Congrés Ibamfic!

Et convidam a participar en el pròxim congrés de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (Ibamfic) que fem a Eivissa els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny.

Aquest any, amb el lema Atenció Primària… Navegam amb tu!, la trobada suposa una altra gran oportunitat de formació científica i d’experiències i inquietuds compartides entre companys i col·legues.

El programa del 3 Congrés Ibamfic ofereix un contingut que cuida la part humanística de la medicina familiar i comunitària, la formació continuada en àmbits destacats de la nostra especialitat i l’aspecte lúdic i informal, pensant especialment en els joves metges i residents.

Així, arrencam el dijous 30 de maig amb una gimcana per a ells de casos clínics i amb la xerrada del Dr. Francesc Borrell, qui des de la seva experiència ens apropa a aquest costat tan humà de la nostra especialitat, amb una xerrada sobre prevenció i com afrontar els errors en la nostra pràctica. El programa ofereix, d’altra banda, la possibilitat de realitzar diferents tallers: Vida activa (perquè sabem que primer és l’experiència per a saber prescriure maneres de vida saludables), Noves tecnologies per a donar resposta als nostres dubtes a la consulta i avanços en Dermatoscòpia.

Tenim també una taula multidisciplinar sobre la problemàtica que viuen las dones que pateixen agressions sexuals, amb un debat amb diferents veus molt destacades en aquest àmbit. I comptem amb la conferència inaugural de Carles Blay, doctor en salut i qualitat de vida, amb una invitació a afrontar els nous reptes per a la transformació de l’Atenció Primària.

Els comitès organitzador i científic han cuidat des del primer moment cadascun dels detalls de la trobada, començant per l’entorn, que serà la seu eivissenca de la Universitat de les Illes Balears. Aquest congrés es fa una vegada més lliure de fums de la indústria farmacèutica, té un preu d’inscripció accessible, perquè es converteixi en trobada interinsular de referència en la nostra comunitat, i disposa de beques per a metges residents, per a compensar el viatge fins a Eivissa.

Incloem en aquest 3 Congrés Ibamfic de nou les actualitzacions dels nostres grups de treball, per a posar-nos al dia en medicina de família i comunitària, i comptem amb les vostres comunicacions, que podeu presentar fins el dia 17 d’abril, i que tindran un espai destacat de presentació a la trobada.

Com a novetat, hem obert el nostre programa a la participació de professionals d’infermeria, perquè entenem el seu paper clau al costat dels metges de família en la cura i atenció dels nostres pacients.

Desitgem que tota la il·lusió que hem posat i l’esforç perquè sigui un bon congrés serveixin per al nostre objectiu de fons: gaudir aprenent més sobre diferents aspectes de la medicina familiar i comunitària, posant-la en el lloc que es mereix en l’àmbit de la salut.

A la nostra pàgina web trobaràs el detall del programa, inscripcions, el procediment per a la presentació de comunicacions i les possibilitats d’allotjament a Eivissa. T’esperem en el 3CongrésIbamfic!

Ven al próximo congreso Ibamfic!

Te invitamos a participar en el próximo congreso de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (Ibamfic) que hacemos en Eivissa los días 30 y 31 de mayo y 1 de junio. Este año, con el lema Atenció Primària… Navegam amb tu, el encuentro supone otra gran oportunidad de formación científica y de experiencias e inquietudes compartidas entre compañeros y colegas.

El programa del 3 Congrés Ibamfic ofrece un contenido que cuida el lado humanístico de la medicina familiar y comunitaria, la formación continuada en ámbitos destacados de nuestra especialidad y el aspecto lúdico e informal, pensando especialmente en los jóvenes médicos y residentes.

Así, arrancamos el jueves 30 de mayo con una gimcana para ellos de casos clínicos y con la charla del Dr. Francesc Borrell, quien desde su experiencia nos acerca a este lado tan humano de nuestra especialidad, con una charla sobre prevención y cómo afrontar los errores en nuestra práctica. El programa ofrece, por otro lado, la posibilidad de realizar distintos talleres: Vida activa (porque sabemos que primero es la experiencia para saber prescribir modos de vida saludables), Nuevas tecnologías para dar respuesta a nuestras incertidumbres en la consulta del día a día y avances en Dermatoscopia.

Tenemos también una mesa multidisciplinar sobre la problemática que viven las mujeres que sufren agresiones sexuales, con un debate con distintas voces muy destacadas en este ámbito. Y contamos con la conferencia inaugural de Carles Blay, doctor en salud y calidad de vida, con una invitación a afrontar los nuevos retos para la transformación de la Atención Primaria.

Los comités organizador y científico han cuidado desde el primer momento cada uno de los detalles del encuentro, empezando por el entorno, que será la sede eivissenca de la Universitat de les Illes Balears. Este congreso está una vez más libre de humos de la industria farmacéutica, tiene un precio de inscripción accesible, para que se convierta en encuentro interinsular de referencia en nuestra comunidad, y dispone de becas para médicos residentes, para compensar el viaje hasta Eivissa.

Incluimos en este 3 Congrés Ibamfic de nuevo las actualizaciones de nuestros grupos de trabajo, para ponernos al día en medicina de familia y comunitaria, y contamos con vuestras comunicaciones, que podéis presentar hasta el día 17 de abril, y que tendrán un espacio destacado para su presentación en el encuentro.

Como novedad, hemos abierto nuestro programa a la participación de profesionales de enfermería, porque entendemos su papel clave junto a los médicos de familia en el cuidado y atención de nuestros pacientes.

Deseamos que toda la ilusión que hemos puesto y el esfuerzo para que sea un buen congreso sirvan para nuestro objetivo de fondo: disfrutar aprendiendo más sobre diferentes aspectos de la medicina familiar y comunitaria, poniéndola en el sitio que se merece en el ámbito de la salud.

En nuestra página web encontrarás el detalle del programa, inscripciones, el procedimiento para la presentación de comunicaciones y las posibilidades de alojamiento en Eivissa. ¡Te esperamos en el 3CongrésIbamfic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *