Nova convocatòria de concurs de trasllats on puntua el MIR

Ja ha sortit al BOIB la nova convocatòria de concurs de trasllats després d’anul·lar l’anterior on no puntuava el període de residència MIR.

En el punt cinc s’especifica que les persones que estaven inscrites a la convocatòria anterior no cal que tornin a presentar cap paper, excepte si volen afegir algun mèrit o algun altre motiu.

Document BOIB_Pdf

La Ibamfic va liderar un moviment contra un barem injust en el concurs de trasllats on no puntuava el període de residència MIR. Després de dos mesos de negociacions, aliances amb  l’Associació de Pediatria d’AP i Simebal (Sindicat Mèdic Balear), pressió als mitjans de comunicació i recollida de més de 200 signatures de companys, varem aconseguir que l’IBsalut anulés la convocatòria per  unanimitat en mesa sectorial i un nou acord de barem per a trasllats de metges de família i pediatres d’Atenció Primparia que inclou el periode MIR. En aquest acord varem obtenir el compromís del director del Servei de Salut, el Dr. Juli Fuster, perquè el període MIR es computi a partir d’ara en totes les convocatòries, tant de borsa o de trasllat, i per suposat, d’oposicions. Gràcies a tots i totes per fer-ho possible.