I Jornada Pacient Actiu Menorca

La Ibamfic col·labora amb l’Àrea de Salut de Menorca per l’organització de la I Jornada de Pacient Actiu el dia 1 de desembre, que donarà a conèixer el programa Pacient Actiu de les Illes Balears.

Aquesta I Jornada de Pacient Actiu a Menorca servirà per presentar el programa al conjunt de professionals de la salut i a les associacions de pacients amb malalties cròniques. I facilitarà un espai d’intercanvi d’experiències amb relació a l’educació entre iguals, al pacient actiu / pacient expert i a les associacions de pacients. També mostrarà els beneficis de les escoles de pacients per millorar la salut i l’autocura de les persones i reflexionarà sobre la importància de nous models d’atenció sanitària en què la persona n’esdevé l’eix.

L’horari de la I Jornada de Pacient Actiu a Menorca és de 8:30 a 14 h, i es farà a la Sala d’Actes de l’Hospital Mateu Orfila de Maó. El programa compta amb la intervenció, entre d’altres, de M. Llucia Moreno Sancho, infermera d’atenció primària de Mallorca i responsable del Programa del pacient actiu. Està prevista, entre les diferents activitats de la jornada una taula d’experiències sota el títol “Conviure amb la malaltia crònica” i la taula “Què poden aportar les associacions de pacients al sistema sanitari?”. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Patrícia Gómez i Picard, consellera de Salut del Govern de les Illes Balears.

Entre els diferents socis de la Ibamfic del comitè organitzador d’aquesta jornada hi ha la doctora Elena Muñoz Seco, presidenta, i Arnau Rosselló Galmés, resident de medicina familiar i comunitària de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Menorca.

Accedeix al Programa de la I Jornada Pacient Actiu Menorca

Inscripcions:
dir.ap.menorca@ssib.es
Tel. 971 357 017 (ext. 2218)

I_Jornada_Pacient_Actiu_Menorca_CAT

I_Jornada_Paciente_Activo_Menorca_ESP