El programa del I Congrés Ibamfic

Aquest és el programa del nostre I Congrés Ibamfic de medicina familiar i comunitària, que celebram a Llatzeret, Menorca, els dies 9 i 10 de juny, amb activitats pensades per a metges de la nostra especialitat i residents.

Destacam els següents tallers:

Sensibilització en violència de gènere des d’Atenció Primària, a càrrec d’Eva Pasamon i Consuelo Corrionero, professionals amb una llarga trajectòria en aquesta problemàtica i que ens oferiran algunes de les claus sobre què hi podem fer des de les nostres consultes.

Igualment rellevant és el taller de Comunicació i Salut, que impartiran Rosa Duro i Elena Muñoz, docents en aquest àmbit, i que aquí ens presenten un programa de taller innovador, amb un “campionat de perles comunicacionals”, amb l’objectiu d’acostar-nos a l’èxit en la comunicació assistencial.

Dir-vos, d’altra banda, que ja s’han exhaurit les places pel taller d’Ecografia bàsica, de Josep Corcoll.

En l’apartat d’actualitzacions “En un tres i no res”, destaquem la intervenció sobre Prescripció social, que defenseran José Manuel Aranda i Juana Mª Janer Llobera. En aquest espai també s’abordarà malalties infeccioses, respiratòries i diabetis.

Entre les activitats del programa del Congrés volem destacar també el col·loqui sobre les noves competències del Metge de família, a càrrec d’Antonia Roca i Albert Planes. I la taula de debat sobre els sistemes d’informació en Atenció Primària, en línia amb l’objectiu de tot el programa: donar eines que ens facilitin la nostra tasca diària.

Us convidam des d’aquí una vegada més aquest I Congrés de la Ibamfic, que celebram a Menorca els dies 9 i 10 de juny, i que servirà per analitzar entre tots el futur de l’Atenció Primària i contribuir a la seva bona salut.

No ens oblidam de les activitats més de tipus lúdic i de relació entre tots els assistents, com el sopar, previst el divendres dia 9, obert a ponents i participants. I hem afegit activitats més culturals, com una ruta per l’illa de Llatzeret i una visita guiada pel castell de Sant Felip, per conèixer el passat britànic de l’illa de Menorca.

Us recordam, per últim, que les comunicacions seleccionades pel nostre comitè científic tindran espai per a la seva defensa el dissabte dia 10 al matí. Entre tots, “Feim salut, feim futur”. I t’hi esperam!

Vídeo presentació del I Congrés Ibamfic

 

 

 

 

 

 


I Congrés de la Societat Balear de Medicina familiar i Comunitària PDF