Enrique Álvarez, nou coordinador del Moviment Vasco de Gama Espanya i membre de la junta directiva europea

IMG 0056 4bc17

El nostre company Enrique Álvarez ,vocal de residents de la IBAMFIC i de la semFYC ,ha estat escollit en el congrés de WONCA Europa com a nou coordinador del Moviment Vasco de Gama Espanya i representant de la semFYC en aquest grup de treball europeu en substitució de Raquel Gómez Bravo. Álvarez ha estat nomenat també responsable de Beyond Europe a la junta directiva del Moviment Basc de Gamma.

Aquests nous càrrecs s’han fet oficials durant la 19th WONCA Europe Conference que es va realitzar a principis de juliol a Lisboa i durant el qual es va celebrar el 10è aniversari del Moviment Vasco de Gama, en la trobada van participar uns 150 residents i joves metges de família de tot Europa, i també d’altres parts del món.

Moltes felicitats  i molta sort en aquesta nova aventura!!