XXXIV Congrés de la semFYC. Un breu resum.

Fa pocs dies que va acabar el XXXIV Congres de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària a Maspalomas (Gran Canària) on més de 2500 metges de familia i residents de MFIC hi varen participar.

Pels qui no vareu gaudir del Congrés podeu accedir a  les comunicacions i ponències, dels comentaris de Twitter sota l’etiqueta # GCsemfyc i  a una galeria fotogràfica que s’ha pujat a les xarxes socials.

Des de la ibamfic varem participar tant com a ponets de les taules d’Autogestió (Gaspar Tamborero i Txema Coll) i de la taula Comunicant al final de la vida (Elena Muñoz i Rosa Duro) com presentant treballs d’innvestigació.

Us animem a que vingueu al proper Congrés  que serà a Asturies 

Aprofitem per a que reviseu la memòria d’aquest últim any en aquest video