Dia de l’Atenció Primària . 12 d’abril de 2014

El dia 12 d’abril es celebra el dia de l’Atenció Primària on els profesionals que  hi treballem volem conscienciar als ciutadans , mitjans de comunicació i representants polítics del valor del primer nivell assistencial per a cuidar de la salut de la nostra població.

Encara avui seguim reclamant un major protagonisme que no tenim dins el nostra sistema nacional de salut. Pensem que encara podem aportar més qualitat i sobre tot eficiència als recursos que disposem.

 Moltes vegades apreciem el que tenim quan ens ho prenen. Només imaginar un escenari sense un metge o una infermera de família ens dona el valor real que tenim sobre la salut de la població. Els profesisonals som els primers que hem de saber apreciar el que tenim i posar-hi el màxim del nostre esforç per, al menys, mantenir-ho, però també els nostres gestors han de prendre les decisions adequades per a que l’Atenció Primària sigui el cor del sistema.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *