Ibamfic dona suport a ” Madrid somos todos “

ID-10033393

Missatge del President de la semFYC:

Hola a tots-es,

ID-10033393Durant aquests dies hem seguit amb atenció tot el que està succeint a Madrid, i sobretot les iniciatives de la Societat Madrilenya de Medicina Familiar i Comunitària així com el paper destacat de la nostra gent en contra del Pla de Privatització de la Sanitat Pública i la demanda de més interlocució professional. Fins ara, havíem tret un comunicat conjunt amb SEMERGEN i SEMG i una nota del Fòrum de Metges d’Atenció Primària.

Aquests moments són molt durs, i que semblen que no tinguin marxa enrere en la Comunitat de Madrid. Després de parlar amb Maria Fernández, ens va semblar que havíem de treure una nota de suport que recollís diversos motius amb el lema MADRID som tots:

-El nostre suport i la nostra solidaritat amb la Societat Madrilenya i el suport a les persones que valentament estan al capdavant de l’assemblea de directors i també suport les persones que jugant-se la seva posició estan mantenint aquestes mobilitzacions.

-La por que l’esdevingut a Madrid, s’estengui a altres CCAA.

Com Metges de Família i com Societat no podem permetre que no hi hagi una interlocució professional amb l’administració o que aquesta no sigui escoltada davant canvis tan rotunds. Estem en contra del Pla de Privatització de Madrid pel fons i també per les formes.

Aquest és un suport incondicional i emotiu a la nostra gent a Madrid. Us demano que difongueu la nota i la plataforma-enquesta on a més es poden redactar missatges de suport. De moment hem tingut repercussió en “El Mundo, ABC, SER, EL PAÍS i la premsa especialitzada”.

Podeu llegir la nota a l’enllaç: http://www.semfyc.es/es/noticias/destacadas/listado/MadridSomosTodos/

I l’enquesta que us animem a difondre a tots els vostres socis i pàgines web.

https://docs.google.com/a/semfyc.es/spreadsheet/viewform?formkey=dG1CbW9MdHRzeEViZkZtdXBaVnpDM1E6MQ

Una forta abraçada, ànim i endavant

Josep Basora