Conferència sobre Dret a la salut i immigració

mdlogo

mdlogoDes de Médicos del Mundo ens conviden a la conferència sobre Dret a la salut i immigració que tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre, a les 19,30 hores. a les Instal · lacions de CAIXA FÒRUM, situat a la plaça de Weyler, 3 de Palma de Mallorca.
A càrrec del Dr Luis Andrés Gimeno Feliu, expert en estudis relacionats amb el fet migratori i l’assistència primària.
Però costava tant l’atenció a persones migrants?

Luis Andrés Gimeno Feliu és doctor en medicina, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Professor associat de la Universitat de Saragossa i tutor de Medicina Família i Comunitària. Diplomat en malalties tropicals per la Universitat de París VI i postgrau en Gestió Sanitària. Membre del grup Immigració i Salut de la SEMFYC i de la societat espanyola de Medicina Tropical i Salut Internacional.
Autor de 34 articles en revistes nacionals i internacionals (Fac. impacte 26), 40 comunicacions a congressos i 6 capítols de llibres. Com a investigador s’ha dedicat preferentment a l’àrea d’immigració i ús del sistema sanitari. A les publicacions internacionals en aquest camp s’uneix una intensa tasca formativa i divultativa en els més diversos fòrums.
Esperem la teva presència i col · laboració, en el nostre afany per contribuir a una societat més equitativa, més justa i on cada dia es fa més necessària la presència de la societat civil, de la qual formem part activament.
Cada dia és més gran la nostra preocupació en oferir-vos, des de la seu de MDM Balears, un espai on puguem participar en el que creiem, que no és més que construir,
en resum, un món més just, sobretot en aquests temps de carestia per a moltes persones que ens envolten i per a altres que habiten en llocs llunyans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *