Comunicat de la SBMFIC .Dimisió Conseller de Sanitat,

foto conseller

foto consellerComunicat de la SBMFIC davant els canvis a la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social:

Davant la dimissió del Conseller Antoni Mesquida el passat dia 25 d’octubre, la Junta Directiva de la SBMFIC vol expressar el següent:

 

1. Mostrar la nostra preocupació pels continus canvis en el Cap de la Conselleria de salut i ens els seus càrrecs de responsabilitat que no permeten donar estabilitat per poder tirar endavant les polítiques sanitàries en l’actual context de crisi econòmica.

2. Les declaracions del Dr. Mesquida després de la seva dimissió ,on ha manifestat ingerències polítiques per a poder escollir els membres dels seus equips de treball , son també un altra motiu de inquietud.
Des de la SBMFIC advoquem per que les persones que comandin la Sanitat a les nostres illes disposin d’un perfil tècnic i científic. Aquests criteris de rigor i transparència són els que han de regir els nomenaments per a que redundi en un millor govern i un major benefici pels professionals i usuaris.

3. Volem donar la benvinguda al nou Conseller, Martí Sansaloni, a qui desitgem una gestió encertada, en un context econòmic i social tan complicat. Assumim que els pressupostos marcaran els límits de la política sanitària, però volem conèixer quines seran les línies d’actuació prioritària i els principals objectius pel que resta de legislatura, especialment després dels continus canvis d’objectius i de responsables que hem patit als darrers mesos. Li demanem també, tal com ho ha fet el president Bauzà, “màxim diàleg i consens amb el sector i l’àmbit sanitari”.

4. Per tots aquests motius, socials i econòmics, esperem la potenciació de l’Atenció Primària i que el projecte de la Gerència de Atenció Primària de Mallorca es segueix desenvolupant, incorporant-hi els millors professionals disponibles.

La SBMFIC, com ha fet sempre, s’ofereix per a col•laborar amb l’administració en qualsevol aspecte tècnic i científic per tal de millorar l’atenció primària a les Illes Balears. D’aquesta forma, amb uns objectius clars i compartits, juntament amb uns gestors orientats als professionals i a la població, podrem prestar als ciutadans l’atenció sanitària de qualitat que tots volem.

Junta Directiva SBMFIC

veure document en PDF i en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *