31 de març, dia de la prevenció del càncer de colon

El mes de març és el mes dedicat al càncer de còlon i recte.

cancer_de_colon

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la població, als professionals de la salut i a les administracions sanitàries de la importància de la seva prevenció, l’ALIANÇA (constituïda per múltiples entitats: societats científiques , associacions de pacients i altres organitzacions nogovernamentals, entre les quals hi ha la SemFYC), porta a terme un any més una campanya que culmina el dia 31 de març, el dia de la Prevenció del Càncer de Colon a Espanya. La finalitat és incrementar els coneixements sobre aquest càncer que és el primer tumor maligne en incidència i el segon en mortalitat a Espanya, si considerem tots dos sexes.

Si us interessa conèixer més us convidem a entrar a la pàgina Web: www.alianzaprevencion.es

També podeu consultar l’article especial de Gastroenterologia i Hepatologia. 2012

Com a part de la Campanya a les Balears, el dia 30 tindrà lloc a Palma una jornada tècnica. Veure programa aquí