L’Atenció Primària de Balears diu PROU a les retallades

Ahir es va presentar al Col·legi de Metges de les Illes Balears un manifest dirigit al Molt Honorable President del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzà i a la Ilustrísima Consellera de Salut, Família i Benestar Social,  Carmen Castro Gandasegui davant la greu situació actual de l’Atenció Primària a la nostra comunitat.

Aquest manifest ha estat signat per l’Associació Balear de Infermeria Comunitària (ABIC); Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (SBMFiC); Sindicato Médico de Baleares (SIMEBAL); Sindicato de Enfermería (SATSE); Col·legi Oficial d´Infermeria de les Illes Balears (COIBA); Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB); Associació Balear de Comares; Asociación de Pediatría de Atención Primaria de las Islas Baleares (APapIB) i la Sociedad de Pediatría Balear (SOPEBA). També s’hi van afegir el sindicat UGT,  la Federacion de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública (FADSP) i la plataforma  Democracia Real Ya.

De moment, aquesta notícia ja ha tingut impacte en varios mitjans de comunicació , com el Diario El Mundo, Diario de Mallorca, Mallorca Diario,Ultima Hora Mallorca ,Última Hora Menorca, Diario Médico o els Informatius de IB3

Aquest manifest es podeu llegir en català i castellà.